Zelf uw badges bedrukken tijdens uw evenement

Zelf uw badges bedrukken tijdens uw evenement?

Staat uw evenement binnenkort op de planning en wilt u uw eigen badges bedrukken? Dat kan met de ExpoBadges van Diamondlabels! Dankzij de ExpoBadges kunt u heel gemakkelijk en snel labels printen wanneer uw gast al aan de balie staat.

Gemakkelijk en snel printen

Alle ExpoBadges worden optimaal gebruikt in combinatie met een Epson TM-C3500 printer. De printer werkt erg snel, waardoor uw gast niet eens in de gaten heeft dat u de badges ter plekke aan het bedrukken bent. De printer en ExpoBadges zijn erg gemakkelijk in gebruik. U hoeft geen technicus te zijn om het apparaat te begrijpen. Dit maakt de printer uitermate geschikt voor evenementen waar u met meerdere collega’s aan het werk bent.

De badges in full-color bedrukken

Alle ExpoBadges zijn gemaakt met eersteklas inkjetmaterialen en functioneren het best met Epson pigment-inkttechnologie. Om beide kanten van de badge in kleur te printen wordt er gebruik gemaakt van zogeheten ‘butterfly badges’. Na het bedrukken van deze badges worden ze dubbelgevouwen en krijgt de bezoeker een mooi, stevig en watervast label.

Epson TM-C3500

Het type label is speciaal ontwikkeld voor de printer Epson TM-C3500. Een handige printer van ongeveer 12 kg die u eenvoudig meeneemt naar uw evenement. De printer is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor de badges gemakkelijk gemaakt kunnen worden.

Vraag een offerte aanMeer informatie over het bedrukken van badges

Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u weten wat de ExpoBadges voor u kunnen betekenen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan door te mailen naar verkoop@businesslabels.nl. Wij denken graag met u mee en adviseren u waar nodig!

preloader