Wijnetiketten printen

Wijn etiketten
zelf Wijnetiketten printen

Wilt u graag wijnetiketten printen voor een professionele uitstraling? Dan bent u bij Businesslabels aan het juiste adres.

Een gepersonaliseerde wijnfles is ideaal als u iets wilt vieren binnen of buiten uw bedrijf. Denk aan de start van een nieuwe klantrelatie, jubileumfeest of als eindejaarsgeschenk voor al uw medewerkers. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, vanaf nu kunt u direct uw wijnetiketten printen. Businesslabels vertelt u graag hoe en wat u daarvoor nodig heeft.

Wat moet je weten?

Etiketten printen

Bij Businesslabels hebben we jarenlange ervaring met het printen van diverse soorten etiketten. Denk aan verzendetiketten, GHS labels en ook wijnetiketten.

Het printen gaat eenvoudig en snel met een van de Epson ColorWorks labelprinters. Bij Businesslabels vindt u een ruime voorraad printers de diverse etiketten en doeleinden. Bovendien hebben wij ook complete starterkits beschikbaar op onze website. Zo kunt u direct starten met het printen van uw eigen wijnetiketten .

Service van Businesslabels

Bij Businesslabels hebben we alles in eigen beheer. Van etiketten, labelprinters tot aan de diverse accessoires en benodigde software. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Naast ons ruime assortiment en de snelle levering bieden wij ook persoonlijk advies. Wij komen graag langs bij u op locatie of in onze demoruimte om alle mogelijkheden te bespreken. Bestelt u een labelprinter bij ons, dan krijgt u altijd gratis support door onze deskundige medewerkers. Daar komt nog bovenop dat u extra gebruikers kunt toevoegen aan uw account, zodat u altijd eenvoudig uw labels kunt beheren. Dat is de kracht van Businesslabels.

Hulp nodig?

Wilt u meer weten over het printen van uw eigen wijnetiketten of over onze service? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

We zijn telefonisch te bereiken via +31(0) 318 590 465 of per mail via verkoop@businesslabels.nl.

Wij komen graag in contact om u te voorzien van een persoonlijk advies.

"Sinds enkele jaren printen wij zelf de etiketten voor onze wijnflessen. Dit doen we ook voor onze bierflessen en vele andere geschenken die wij verkopen. Hierdoor zijn wij instaat om alle relatiegeschenken te personaliseren. Het voordeel van personaliseren is breed maar het scheelt vooral dat het dan al snel niet meer over de prijs gaat"
Bram
Verkoper relatiegeschenken

Wat heb je nodig?

De ervaring leert, van het een komt het ander. Om te zorgen voor een vlekkeloze start heb je in ieder geval het volgende nodig voor het printen van wijnetiketten.

Labelprinters

Om de mooiste wijnetiketten te printen hebben we verschillende printers waaruit je kan kiezen.
Welke de juiste is hangt van veel factoren af. Denk hierbij aan het printvolume, resolutie maar natuurlijk ook budget. We denken hierin graag mee en sturen voor een vergelijk gerust wat voorbeeld afdrukken toe.

De Epson ColorWorks printers kunnen mooie labels printen die tegen water en nog veel meer bestendig zijn.

De juiste etiketten

Om de mooiste etiketten te printen heb je naast de printer natuurlijk de juiste etiketten nodig. Dat gaat verder dan alleen de juiste maat.

Het juiste materiaal is afhankelijk van de toepassing en gewenste uitstraling. Op basis daarvan kan het juiste materiaal gekozen worden en een passend etiket formaat.

Snel van start? Kijk dan naar de speciale startersets.

Flessen applicator

Deze heb je niet altijd meteen nodig maar hou het in het achterhoofd voor de toekomst. Een flessenlabelapplicator.

Als er zoveel labels met de hand geplakt moeten worden dat dit veel tijd in gaat nemen is het tijd voor een efficiency slag zoals ze dat zo mooi noemen. Een labelapplicator voor flessen zorgt er voor dat je tot wel 15 x sneller kan werken dan met de hand.