Verzendetiketten printen

Verzendetiketten voor uw pakketdienst printen?

Bent u op zoek naar verzendetiketten? Dan is Businesslabels uw juiste partner. Bijna iedere pakketdienst en andere logistieke organisaties gebruiken verzendetiketten voor het versturen van pakketten. Op de verzendlabels wordt informatie geprint die voor de logistiek belangrijk is. Verzendetiketten bestel je eenvoudig online op ons website.

Verzendetiketten printen

Wilt u graag zelf eenvoudig en voordelig verzendetiketten printen? Businesslabels verkoopt zowel kleuren labelprinters als thermische labelprinters. Het printen van verzendetiketten met een thermische labelprinter bied vele voordelen. We zetten de belangrijkste op een rij:

  • Er is geen verspilling van labels op een A4-vel
  • De printer gebruikt geen inkt, dus bespaart u op inkt cartridges

Wanneer de capaciteit boven het aantal verzendetiketten van 100 labels per dag komt, adviseert Businesslabels om contact op te nemen. Bij het printen van meer dan 100 verzendetiketten per dag zijn er meerdere mogelijkheden om optimaal te kunnen werken. Dit kan de aanschaf van een twee labelprinters zijn. In een aantal andere situaties bied juist een zwaardere labelprinter een betere oplossing. Zo kan de Godex ZX420i die meer capaciteit heeft soms voldoen. Deze werkt met grotere labelrollen. Andere prefereren een oplossing met twee Godex DT4x printers. 

ZX420i-startset

Soorten verzendetiketten

Businesslabels levert verschillende soorten verzendetiketten. Bij het kiezen van het soort verzendetiket zijn de productspecificaties erg belangrijk. Welk labelprinter wordt er gebruikt? Hier kunnen andere verzendetiketten bij passen. Vergeet ook niet te kijken via welk pakketdienst het pakket verstuurd wordt. Vrijwel alle pakketdiensten gebruiken het standaard A6 formaat. DHL verzendetiketten kunnen zowel A6 formaat zijn als 100 x 210 mm verzendetiketten. Kijk altijd goed naar de labelprinter en het formaat van de verzendlabels. 

Startpakketten

Speciaal voor het printen van verzendetiketten biedt Businesslabels complete startpakketten aan. Er zijn verschillende starterskits beschikbaar. Iedere variant is beschikbaar met A6 verzendlabels en met 100×210 mm verzendlabels (voor DHL):

  • Starterskit voor verzendetiketten
  • XL Starterskit voor verzendetiketten (met extra veel verzendlabels)
  • Starterskit voor grootverbruik (met de Godex ZX420i)

Contact met Businesslabels

Wilt u meer informatie over verzendetiketten of wilt u een van onze specialisten spreken? Neem vrijblijvend contact met ons per mail via verkoop@businesslabels.nl of per telefoon via +31(0) 318 590 465

preloader