Een kaartprinter op uw eigen evenement

Een kaartprinter op uw eigen evenement?

Gaat u een evenement organiseren en heeft u een kaartprinter nodig om al uw gasten van een badge te voorzien? Businesslabels heeft de badge printer die u zoekt! De ExpoBadges van Diamondlabels zijn uitermate geschikt hiervoor. Wij vertellen u graag waarom.

ExpoBadges, hoe werkt het?

De ExpoBadges zijn labels die u gemakkelijk en snel kunt printen tijdens het evenement. De kaartprinter kan in full-color bedrukken, waardoor al uw gasten badges dragen van hoogstaande kwaliteit. De pasjes worden bedrukt op de zogeheten ‘butterfly badges’, die na het printen dubbelgevouwen worden. De badges zullen mooi, sterk en watervast uit de pasjesprinter komen.

Snel en efficiënt te werk

Wanneer u met meerdere collega’s aan het werk bent is het van belang dat de kaartprinter zeer gebruiksvriendelijk is. De ExpoBadges werken optimaal met de Epson TM-C3500 printer. De printer is zeer makkelijk in het gebruik, waardoor iedereen met het apparaat kan werken. Daarnaast wilt u natuurlijk zo min mogelijk verspilling tijdens uw evenement. Doordat u de pasjesprinter ter plekke gebruikt, zult u geen onnodige badges hoeven te printen wat ervoor zorgt dat u niets verspild. Dit zult u ook terugzien in de kosten.

Epson TM-C3500

Het type label is speciaal ontwikkeld voor de printer Epson TM-C3500. Een handige printer van ongeveer 12 kg die u eenvoudig meeneemt naar uw evenement. De printer is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor de badges gemakkelijk gemaakt kunnen worden.

Vraag een offerte aan

Wilt u zo’n kaartprinter gebruiken tijdens uw evenement? Of heeft u andere vragen waar wij u advies over kunnen geven. Vraag gehaal vrijblijvend een offerte aan via de mail. Wij denken graag met u mee!