Badge maken

Maak en ontwerp uw eigen badge tijdens uw evenement

Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u voor alle deelnemers een badge maken? Dat kan heel eenvoudig met de ExpoBadges van Diamondlabels! Door middel van de badges maakt u gemakkelijk onderscheid tussen de verschillende bezoekers. De Expobadge is een type label wat op ieder evenement, groot en klein, eenvoudig geprint kan worden.

Goedkoper badges maken

Voorgedrukt badges zijn vaak een stuk duurder. Daarnaast moeten deze op het evenement nog aangevuld worden met de persoonsgegevens, waardoor dit heel prijzig kan zijn. Door de badge op het event te maken en te printen bespaart u deze kosten. Daarnaast worden er minder badges verspild, wat u ook zult merken in de uitgaven. Door de Expobadge kunt u gemakkelijk een badge bij laten maken voor eventuele extra bezoekers.

Hoe werkt het?

Wanneer uw gasten arriveren, wilt u hen natuurlijk zo snel mogelijk helpen. Het printen gaat erg vlot, waardoor er geen lange wachtrijen zullen ontstaan en uw bezoekers direct het event kunnen gaan ontdekken.

Epson TM-C3500

Het type label is speciaal ontwikkeld voor de printer Epson TM-C3500. Een handige printer van ongeveer 12 kg die u eenvoudig meeneemt naar uw evenement. De printer is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor de badges gemakkelijk gemaakt kunnen worden.

Meer informatie

Heeft u interesse in het maken van de badge van uw bezoekers en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?
Vraag gehaal vrijblijvend een offerte aan via de mail. Geef hierin duidelijk aan om welke producten het gaat, wij helpen u graag verder!

preloader